figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache
figures paper mache

Personatges

En la nostra selecció d'actors i celebritats del món del cinema hi ha artistes com Woody Allen, Dr.House, Don Corleone, entre d’altres, com podeu veure a la galeria de fotografies.

Totes les figures de paper maché han estat realitzades i pintades a mà, de manera que cada figura és única.

Aquestes figures són un regal original per als admiradors d'aquests artistes.


Figures de Paper maché

Papel maché és una empresa ubicada a Barcelona, ​​dedicada al disseny i l'elaboració de figures de paper maché fetes i pintades a mà amb materials reciclats i pintures acríliques.

A Papel maché hem creat una col·lecció de figures de personatges famosos de gran èxit.

En aquesta col·lecció de figures de paper maché sobresurten artistes famosos del món del cinema i de la música com Woody Allen, Dr.House, Freddie Mercury, Mick Jagger, Keith Richards, John Lennon, Bono, Michael Jackson entre d’altres. L'últim disseny que hem incorporat a aquesta col·lecció de personatges famosos és Bob Dylan. Les nostres figures són caricatures que accentuen els trets principals dels personatges.

També hem dissenyat una àmplia gamma de figures dedicades a diferents professions com metges, professors, cuiners, llicenciats, arquitectes, entre d’altres, i a parelles de nuvis per pastissos de casament que es poden personalitzar si se’ns envien fotografies.

Un altre dels nostres apartats, és la producció de figures de majordoms de grans dimensions creats per sostenir i exposar cartes, menús o targetes de restaurants i hotels. Un majordom de paper maché també pot donar la benvinguda als convidats al rebedor de casa teva.

També fem figures personalitzades, per a això necessitem que ens enviïn fotografies frontals i de perfil, podem posar tots els complements que es vulguin afegir a la figura de paper maché com ara vestimenta, adorns o bé objectes relacionats amb les aficions. Són regals ideals per a festes d'aniversari, jubilació, aniversaris de noces, entre d’altres.

També dissenyem figures per a aparadors originals, figures per atrezzo i també figures de ficticis de qualsevol mida per a diferents esdeveniments. Fem figures de totes les mides i també de grans dimensions.

En el nostre taller de figures de paper maché de Barcelona estem contínuament dissenyant noves figures per a tot tipus d'encàrrecs.

Esperem que us agradin les nostres creacions de Papel maché!